Kā izsargāties no grūtniecības ar kokakolu un zebiekstes sēkliniekiem (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja ikdienā pukojies par to, ka jāatceras iedzert ikdienas hormonālā tablete, vai arī prezervatīva paciņas atvēršana tev šķiet apgrūtinoša - iepazīsties ar citām, daudz sarežģītākām un pat neticami jocīgām pretapaugļošanās metodēm!

Vēsturiskās kontracepcijas metodes apkopoja EngenderHealth.

Neviena no šeit apskatītajām metodēm nedarbojas! Iepazīsties ar citām, daudz sarežģītākām un pat neticami jocīgām pretapaugļošanās metodēm!

Krokodila izkārnījumi + medus

Senie ēģiptieši ticēja, ka izsargāties var, pirms dzimumakta sasmērējot sievietes dzimumorgānus ar aligatora izkārnījumiem, kuriem piejaukts medus.

Zebiekstes sēklinieki

Viduslaikos sievietes ticēja, ka zebiekšu sēklinieku nēsāšana pie kājas palīdz izsargāties no grūtniecības. Protams, sēklinieki pirms tam tiek izkaltēti un tad ar auklu stingri piesieti sievietes augšstilbam.

Sīpolu sula, svina ūdens, bebra sēklinieki mēnessgaismā

Interesanti nostāsti saglabājušies arī par orālo kontracepciju. Piemēram 1600. gadā francūzietes stipri ticēja, ka, dzerot sīpolu sulu, grūtniecība nav iespējama.

Vēl interesantāka metode bija Senajā Grieķijā. Tur sievietes dzēra kalēja ikdienas darbā lietotu ūdeni, kurā ir liels svina piejaukums.

Kanādietes līdz pat 1760. gadam kā orālo kontracepciju lietoja mēnessgaismā nostādinātu ūdeni, kurā bija mērcēti bebra sēklinieki.

No uzpirksteņa līdz kokakolai

Sievietes, lai nepaliktu stāvoklī, nereti arī ievietoja savā ķermenī metāla uzgaļus, kas it kā nepieļāva spermas iekļūšanu vagīnā. Šis metāla uzgalis nebija nekas cits kā parastais uzpirkstenis, ko izmantojam šūšanā...

Viszināmākie ir cūku zarnu prezervatīvi, bet visinteresantākā šķiet metode, ko vēl 1960. gadā izmantoja Amerikā. Sievietes pēc seksa sevi apmazgāja ar kokakolu

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu