U2: Esam pabeiguši 70% no nākamā albuma (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Īru rokgrupas U2 basģitārists Ādams Kleitons atklājis, ka jau ierakstīta lielākā daļa no nākamajā albumā dzirdamajām dziesmām, kaut arī iepriekšējais ieraksts «Songs of Innocence» vēl nav iznācis CD formātā.

Gaidāmā albuma nosaukums ir «Songs of Experience».

«Esam ierakstījuši aptuveni 70% no mūzikas, ko plānojam izmantot nākamajā albumā. Trūkstošos 30% būs diezgan viegli pabeigt. Tomēr grūti paredzēt, cik daudz enerģijas nāksies ieguldīt, lai noslīpētu dziesmu perspektīvu,» intervijā britu žurnālam «Q» sacīja Kleitons.

Kā jau ziņots, pagājušajā mēnesī U2 bez maksas izlaida savu pirmo albumu piecu gadu laikā pakalpojumā «iTunes». «Songs of Innocence» tika nosūtīts pusmiljardam «iTunes» lietotāju visā pasaulē.

Līdz 13.oktobrim tas būs pieejams tikai pakalpojumu «iTunes» un «Beats Music» lietotājiem, bet pēc tam iznāks CD formātā.

Lai arī ieraksts tika izplatīts par brīvu, daudzi lietotāji pauduši aizkaitinājumu par albuma pēkšņo parādīšanos to personīgajā mūzikas ierakstu katalogā.

Kleitons šaubījās, ka «Songs of Experience» tiks izdots līdzīgā veidā kā iepriekšējais albums. «Kad tas būs pabeigts, varbūt jau būs radušās jaunas izplatīšanas metodes,» viņš teica. «Taču mēs būtu ļoti paredzami, ja vēlreiz izdarītu to pašu. Turklāt līdz tam laikam likumi varētu būt mainījušies, un tas nemaz vairs nebūtu iespējams.»

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu