Grupa «Musiqq» aicina uz savu pirmo lielkoncertu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Populārā grupa «Musiqq» aicina fanus uz savas piektās dzimšanas dienas koncertu, kas 16. novembrī notiks koncertzālē «Palladium» Rīgā. Koncerta dienā, klajā nāks «Musiqq» otrais albums «Vēl viena mūzika», bet jau šobrīd radio apriti uzsāk grupas jaunākais singls «Sekundes». 

Piecos pastāvēšanas gados «Musiqq» (Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris) ir radījuši daudzus publikas iemīļotus hitus («Abrakadarba», «No 10 – 10», «Dzimšanas diena», «Miljonārs», «Dzīve izdodas», «Trakas atmiņas» u.c.), snieguši neskaitāmus koncertus, pārstāvējuši Latviju Eirovīzijas konkursā un Sopotas festivālā, vairākkārt bijuši nominēti Mūzikas ierakstu Gada balvai un regulāri guvuši panākumus Latvijas Radio 2 aptaujā «Muzikālā Banka», kā arī saņēmuši trīs Autortiesību bezgalības balvas.

Dzimšanas dienas atzīmēšana «Palladium» būs līdz šim lielākais «Musiqq» koncerts. Tajā skanēs visas populārākās grupas dziesmas, kā arī līdz šim plašākai auditorijai nedzirdēti skaņdarbi, daži ārvalstu hiti un jaunais singls «Sekundes’. Būs arī viesi.

Grupas mūzikas autors un producents Marats Ogļezņevs: «Koncerts būs tiem, kas vēlas pabūt pozitīvu dziesmu gaisotnē, vēlas atpūsties un iztrakoties. Tā, lai būtu «trakas atmiņas», garastāvoklis – «no 10 – 10» un, lai nerastos šaubas, ka «dzīve izdodas»!»

No 2. oktobra pārdošanā ir ierobežots biļešu daudzums par sākumcenu - 12 eiro. Koncertam tuvojoties biļetes kļūs dārgākas.

Biļetes nopērkamas «Biļešu paradīze» tirdzniecības vietās un internetā: http://www.bilesuparadize.lv/events/event/37856

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu