Oskars Pistoriuss pirms slepkavības veicis kādu slepenu zvanu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Klajā nākusi jauna informācija par Rīvas Stīnkempas nogalināšanas apstākļiem  - atklājies, ka neilgi pirms slepkavības bēdīgi slavenais sportists Oskars Pistoriuss slepeni zvanījis kādai savai bijušajai draudzenei, vēsta «Daily Mail».

To jaunajā grāmatā «Aiz durvīm» atklājuši divi Dienvidāfrikas žurnālisti.

Pistoriuss tajā vakarā deviņas minūtes pa telefonu runājis ar 25 gadus veco Džennu Edkinsu, ar kuru viņam bijušas piecu gadu ilgas nepastāvīgas attiecības, kas turpinājušās arī laikā, kad viņš jau bijis attiecībās ar Stīnkempu.

Pistoriusa tiesas laikā tāpat atklājies, ka sportistam bijušas neskaitāmas paralēlas attiecības arī ar citām sievietēm.

Dženna pēc notikušā vairākkārt aizstāvējusi Pistoriusu, norādot, ka viņš bijis «mīlošs, apbrīnojams un iedvesmojošs vīrietis».

Tiesas laikā tāpat atklājies, ka Stīnkempa Pistoriusam ar īsziņu palīdzību aizrādījusi par viņa attieksmi - sportists esot mēdzis stāstīt par saviem randiņiem ar sievietēm, bet vienlaikus saniknojies, kad Rīva vienu vienīgu reizi pieminējusi kādu smieklīgu atgadījumu kopā ar puisi, ar kuru viņai bijušas ilgstošas attiecības.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu