Policija pagaidām nespēj noteikt Alises nāves iemeslu (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Likumsargi Lielbritānijā pagaidām nav spējuši noskaidrot augusta beigās bezvēsts pazudušās Alises Grosas nāves iemeslu, ceturtdienas vakarā vēsta britu mediji.

Policijas paziņojumā teikts, ka līdz šim veiktajās ekspertīzēs nav izdevies noteikt meitenes nāves iemeslu. Likumsargi norāda, ka bojāgājušajai meitenei nav nodarīti acīmredzami miesas bojājumi.

Vienlaikus tiek norādīts, ka tiks veiktas vēl vairākas būtiskas ekpertīzes.

Kā ziņots, slepkava, kas nogalināja britu pusaudzi Alisi Grosu, bija pamatīgi nopūlējies, lai slēptu šausminošo noziegumu, vēsta britu mediji.

Jau ziņots, ka trešdien policija apstiprināja, ka atrastā nogalinātā meitene ir Alises Grosa. Vakar tāpat arī atklājies, ka Alises mirstīgās atliekas bija paslēptas plastikāta maisā un paslēptas zem koka baļķiem, atsaucoties uz kādu anonīmu informācijas avotu, vēsta «Daily Mail».

Lai tiktu vaļā no meitenes līķa, slepkava bija izracis bedri upes gultnē un pārklājis to ar koka baļķiem, lai maldinātu policiju.

Birmingemas universitātes kriminologs Deivids Vilsons uzsver, ka veids, kā noslēpts līķis, liecina par to, ka tas bijis iepriekš plānots noziegums: «Policija apsver iespēju, ka tas bijis nevis nejaušs, bet rūpīgi plānots un organizēts noziegums, ko izdarījis kāds, kurš pārzināja šo rajonu.»

Vienlaikus Vilsons norāda, ka slepkavam bijušas zināšanas par policijas izmeklēšanas metodēm, jo, ievietojot līķi ūdenī, tiekot iznīcināti DNS un citi pierādījumi.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu