Alises Grosas māsa velta skarbu kritiku britu raidorganizācijai (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nogalinātās Alises Grosas māsa Nina Grosa veltījusi skarbu kritiku raidorganizācijai BBC, kuras raidījumos pilnībā ignorēts tas, kā jūtas sērojošā ģimene, raksta izdevums «The Mirror».

Sērojošā māsa kritizējusi BBC raidījumu par noziedzniekiem, kuri brīvi pārvietojas visā Eiropas teritorijā. Tāpat šis Alises slepkavība aizsākusi debates par imigrācijas problēmām Lielbritānijā.

Nina Grosa BBC raidījumu nosaukusi par «ārkārtīgi bezjūtīgu», tādējādi ļaujot organizācijai «iedzīvoties» uz Grosu ģimenes traģēdijas rēķina.

«BBC raidījums ir ārkārtīgi bezjūtīgs, izmantojot manas māsas nāvi politisku jautājumu risināšanai. Lūdzu, nākotnē cieniet mūsu ģimeni un sēras,» sociālajos tīklos raksta Nina.

Lai arī raidījumā netika minēts Alises vārds, pati pārraides tēma tika veltīta tieši 14 gadus vecās meitenes slepkavībai.

«Raidorganizācija izrādījusi pilnīgu necieņu, izmantojot manas ģimenes traģēdiju jaunu diskusiju un politiskās dienaskārtības veidošanai,» raksta Nina.

Iepriekš vēstījām, ka otrdien Brentas upē Londonā tika atrastas cilvēka mirstīgās atliekas. Trešdien policija apstiprināja, ka bojāgājusī ir Alise Grosa, savukārt ceturtdien izmeklētājiem neizdevās noskaidrot, kā meitene gājusi bojā.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu