Teātra kritiķis: «Šokējošas ziņas: Lindsija Loena mazliet prot tēlot» (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kritiķi remdeni uzņēmuši skandalozās aktrises Lindsijas Loenas debiju teātrī, ko apvija baumas par viņas nenopietno attieksmi pret darbu.

Laikraksta «The Times» teātra kritiķis savai recenzijai devis nosaukumu «Šokējošas ziņas: Lindsija Loena mazliet prot tēlot».

Kā jau ziņots, Loena ieguvusi lomu dramaturga Deivida Mameta satīriskajā izrādē «Speed the Plow». 28 gadus vecā aktrise spēlē praktikanti Kārenu, kuras naivums draud izgāzt divu ambiciozu Holivudas producentu plānus.

Lai arī avīzes «The Guardian» kritiķis Loenas tēlojumu nodēvēja par «pilnībā ticamu», ne visi apskatnieki bija tikpat pozitīvi noskaņoti. Teātra vietnes «The Stage» pārstāvis to nosauca par «apkaunojumu» un norādīja, ka Loena esot «pārvērtējusi savus spēkus».

Kā norāda ārzemju mediji, Loena otrajā cēlienā esot aizmirsusi tekstu.

Loena cenšas atjaunot aktrises karjeru, ko izpostīja daudzie skandāli un tiesas nozīmēta ārstēšanās rehabilitācijas klīnikā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu