Zaļkalns pirms savas pazušanas nosūtījis atvadu īsziņu (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Lielbritānijas policija ir pārmeklējusi parku, kurā tika atrasts līķis sadalīšanās stadijā. Arvien ticamāka ir versija, ka Arnis Zaļkalns ir pakāries, un noskaidrots, ka latvietis nosūtījs atvadu īsziņu viņa bērnu mātei, raksta «The Mirror».

Zaļkalna divu bērnu māte atklājusi, ka Arnis viņai nosūtījis atvadu īsziņu vienu dienu pēc tam, kad viņš, iespējams, noslepkavojis 14 gadus veco Alisi Grosu.

Latviešu celtnieks ļoti bieži ir sazinājies ar savu bijušo draudzeni un bērnu māti Līgu Rubežnieci, kā arī regulāri sūtījis naudu, lai uzturētu meitas.

Taču 29.augustā Zaļkalns ir nosūtījis Rubežniecei īsziņu ar tekstu «Es jūs visus mīlu». Rubežnieces māte Gunta Meire atklāja, ka Zaļkalns nosūtīja Rubežniecei 100 mārciņas, taču viņa prasījusi vairāk.

Zaļkalns uz to atbildējis, ka «tas ir viss, ko uz to brīdi viņš var nosūtīt.» Īsziņa pabeigta ar tekstu «Es jūs visus mīlu - jūsu gādīgais tēvs.»

Jau ziņots, ka britu likumsargi, kuri meklē 14 gadus vecās Alises Grosas slepkavības pastrādāšanā aizdomās turēto Arni Zaļkalnu, atradusi cilvēka mirstīgās atliekas Londonā, vēstī BBC.

Līķis atrasts pakārts kokā.

Sakarā ar to, ka līķis atrasts biezā koku biezoknī, sadalīšanās stadijā esošās cilvēka mirstīgās atliekas tiks aizvāktas tikai šodien, jo policijai bija nepieciešami papildus speciālisti.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu