Policija meklē pusaudzi, kurš varētu zināt patiesību par Grosas nāvi (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Lielbritānijas policija vēlas nopratināt kādu pusaudzi, kurš redzēts kopā ar Arni Zaļkalnu vien dažas stundas pēc Alises Grosas pazušanas. Policijā norāda, ka tieši šis pusaudzis varētu zināt, kas patiesībā noticis ar Grosu, vēsta britu mediji.

Izmeklētāji norāda, ka kāds pusaudzis varētu zināt patiesību, kas notika ar Grosu. Par puisi policijai stāstījuši vairāki aculiecinieki.

«Bija viens puisis. Viņš man lūdza nopirkt sidru, bet es atteicu, jo viņam nebija dokumentu. Pēc tam nāca cits vīrietis, kurš nopirka jaunietim sidru. Izskatījās, ka šis vīrs bija neskuvies, netīrs un smirdīgs,» norāda viens no aculieciniekiem.

«Tas bija aizdomīgi. Puisis bija aptuveni 14-15 gadus vecs, taču varēja redzēt, ka viņam aug bārda. Jaunietis bija aziāts, un izskatījās, ka viņš ir gulējis kaut kur brīvā dabā,» stāsta aculiecinieks.

Policija aktīvi pēta video novērošanas kameru ierakstus no vietas, par kuru stāstījis aculiecinieks. Tiek norādīts, ka šī vieta atradusies aptuveni 800 metrus no Zaļkalna dzīves vietas.

Iepriekš ziņots, ka pagājušajā nedēļā policijai izdevās atrast Alises Grosas mirstīgās atliekas, un vēlāk arī Arņa Zaļkalna līķi. Bijušais Zaļkalna mājas saimnieks Radoslavs Andričs policijai teicis, ka latvietis, visticamāk, izdarījis pašnāvību, jo nav vēlējies atkal nonākt cietumā.

«Mēs nezinām, vai viņš tik tiešām nogalināja meiteni, bet, ja tas tā ir, viņš izvēlējās aiziet, nevis atbildēt likuma priekšā,» teica Andričs.

Skotlendjarda pārstāvji šo informāciju pagaidām nekomentē.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu