Noskaidrots Zaļkalna nāves iemesls (172)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu policija pabeigusi aizdomās par Alises Grosas noslepkavošanu turētā Arņa Zaļkalna līķa ekspertīzi, vēsta britu mediji.

Ekspertīzē apstiprināts, ka mirušais vīrietis patiešām ir Zaļkalns, tāpat noskaidrots viņa nāves iemels. Policija secinājusi, ka Zaļkalns miris pakaroties. Tāpat noskaidrots, ka Zaļkalna nāvē nav bijušas iesaistītas citas personas.

14 gadus vecās angļu pusaudzes Alises Grosas slepkavības lietā meklētā Zaļkalna līķis sestdien atrasts Bostonas muižas parkā Londonas rietumos. Britu mediji ziņo, ka Zaļkalna mirstīgās atliekas atrastas izteiktā sadalīšanās stadijā karājamies kokā.

Par Zaļkalna atrašanās vietu nebija nekādu ziņu kopš 3.septembra, savukārt Grosa pazuda 28.augustā. Viņa pēdējo reizi redzēta uz ietves pie Granjuniona kanāla videonovērošanas kameru uzņemtā video. Arī Zaļkalnu videonovērošanas kameras fiksējušas tajā pašā vietā, kur meiteni, tikai apmēram 15 minūtes vēlāk.

Britu izmeklētāji pagājušajā nedēļā Brentas upē, aptuveni kilometra attālumā no Alises mājām, atrada pazudušās meitenes mirstīgās atliekas.

Komentāri (172)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu