Kinoteātros sāk demonstrēt filmu «Anabella» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

10.oktobrī Latvijas kinoteātros sāk izrādīt šausmu trilleri «Anabella» («Anabelle»), kuras darbība risinās pirms 2013.gadā iznākušās un milzu popularitāti ieguvušās filmas «Ļaunuma izsaukšana» («The Conjuring») notikumiem. Filmas galvenie varoņi ir precēts pāris Džons un Mia. Kādu dienu Džons savai sieva, kura ir mātes cerībās, sagādā burvīgu dāvanu - skaistu, neparastu antikvāru lelli Anabellu baltā kāzu kleitā. Mia par dāvanu ir sajūsmā, taču viņas prieks par Anabellu nav ilgs, jo lelle glabā tumšu noslēpumu...

Galvenās lomas aktuālajā filmā atveido Anabella Volisa («X-cilvēki: Pirmā klase»), Vords Hortons («Volstrītas vilks») un citi. Filma nupat iznākusi arī uz ASV ekrāniem, kur pirmajās trīs dienās tā iekasējusi 37 miljonus ASV dolāru. Sagaidāms, ka tiks uzņemtas jaunas filmas par šo šaušalīgo lelli un cilvēkiem, kas ar viņu saskaras. Studija «Warner Bros.», kuras paspārnē filma tapusi, un filmas veidotāji iedvesmojušies no patiesiem notikumiem par apsēstu lelli vārdā Anabella. Vairāki fakti, uz kuriem balstīti filmas notikumi:

Leģendārais paranormālo notikumu izmeklētājs Lorens Vorens ASV Konektikutas štatā ir izveidojis īpašu muzeju, kurā apkopoti priekšmeti no viņa izmeklētajām lietām. Starp tiem, ieslēgta koka kastē, ir arī lelle vārdā Anabella.

Pagājušā gada septiņdesmitajos gados kāda sieviete iegādājās lelli lietoto mantu veikalā un Ziemassvētkos uzdāvināja meitai. Tomēr ģimene piedzīvoja izbīli, kad lelle sāka neizskaidrojami «uzvesties» - izstiepa rokas pie galda, pēkšņi uzradās dažādās mājas istabās utt.

Ģimene nolēma lelli parādīt gaišreģim, kurš apgalvoja, ka tajā iemiesojies septiņgadīgas meitenītes gars, pēc tam kad meitene tika nogalināta. Taču kāds cits eksperts, kurš nodarbojas ar demonoloģiju, apgalvo, ka lellē mīt dēmons.

Vietējie mācītāji gadu laikā vairākas reizes ir centušies Anabellu atpestīt no ļaunuma, un dažiem uz laiku tas ir izdevies, taču joprojām cilvēki, kas pret lelli izturas nievājoši vai izaicina to, piedzīvo izbīli vai pat saskaras ar traģisku likteni

Kāds Lorena Vorena muzeja apmeklētājs, izdzirdējis par lelles spējām, esot par to smējies un lellei jautājis, lai tā parāda, uz ko ir spējīga. Nesaņēmis atbildi un šķietami vīlies, viņš devās prom, taču nākamajā dienā cieta satiksmes negadījumā un gāja bojā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu