Hjū Grānts negatavojas lomām (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu aktieris Hjū Grānts atzinis, ka nemēdzot gatavoties lomām.

«Es ļoti reti esmu gatavojies kādai filmai. Parasti vienkārši ierodos, noskaitu tekstu un ceru, ka izklausos pārliecinoši,» 54 gadus vecais aktieris teica telekanāla ITV raidījumā «Good Morning Britain».

Grānts vislabāk pazīstams ar lomām tādās romantiskajās komēdijās kā «Notting Hill» («Notinghila») un «Love Actually» («Tāda ir mīlestība»). Viņš apgalvo, ka nevēloties uzņemties lomas pazīstamās spraiga sižeta filmās, piemēram, Džeima Bonda sērijā, jo uzskatot tās par pārāk «garlaicīgām».

«Visu dienu jāsēž uz vietas, kaskadieris izdara visu tavā vietā, pašam tikai ik pa brīdim jāpakliedz «nē». Tā ir visa diena,» viņš jokoja.

Šonedēļ režisors Ričards Kērtiss sacīja, ka esot Grāntu uzskatījis par pārāk pievilcīgu lomai 1994.gada kinolentē «Four Weddings and a Funeral» («Četras kāzas un vienas bēres»).

«Šajā filmā bija ļoti svarīgi, lai galvenās lomas tēlotājs nebūtu izskatīgs. Tā bija filmas pamattēze,» skaidroja 57 gadus vecais Kērtiss. «Kad bija beigusies atlase ar teju katru jaunieti valstī, es, Maiks Ņūels un Dankans Kenvortijs balsojām. Divi cilvēki nobalsoja par Hjū, bet es biju izvēlējies kādu citu.»

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu