Alises Grosas lieta: Zaļkalns, iespējams, nav vienīgais slepkava (113)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Britu policija neizslēdz iespēju, ka Alises Grosas slepkavībā aizdomās turētais Arnis Zaļkalns nav darbojies viens, viņam bijis līdzzinātājs - vēl viens slepkava, vēsta britu mediji.

Par to informējis kāds izmeklēšanai tuvu stāvošs avots.

Tāpat kļuvis zināms, ka Zaļkalna līķis brīdī, kad to atrada policija, bija tādā sadalīšanās stadijā, ka viņu bija gandrīz neiespējami atpazīt. Tas varētu nozīmēt, ka viņš miris pirms vairākām nedēļām. Netālu no līķa tika atrasta arī telts, kurā policija uzgāja Zaļkalna drēbes.Tas nozīmē, ka Zaļkalns mežā dzīvojis jau kādu laiku.

Policija neizslēdz iespēju, ka Zaļkalns nemaz nav vainojams Grosas slepkavībā un to, ka viņam, iespējams, bijis līdzzinātājs.

Jau ziņots, ka Zaļkalna līķis izteiktā sadalīšanās stadijā atrasts 4.oktobrī Bostonas muižas parkā Londonas rietumos. Tiesu medicīnas ekspertu sākotnējā slēdzienā secināts, ka Zaļkalns, visdrīzāk, izdarījis pašnāvību pakaroties.

Par Zaļkalna atrašanās vietu nebija nekādu ziņu kopš 3.septembra, savukārt Grosa pazuda 28.augustā. Viņa pēdējo reizi redzēta uz ietves pie Granjuniona kanāla videonovērošanas kameru uzņemtā video. Arī Zaļkalnu videonovērošanas kameras fiksējušas tajā pašā vietā, kur meiteni, tikai apmēram 15 minūtes vēlāk.

Komentāri (113)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu