Ušakova bijusī pieņēmusi jaunu izaicinājumu (69)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas mēra bijusī sieva Jeļena Ušakova pēc šķiršanās no vīra sāka aktīvi apmeklēt dažādus publiskus pasākumus un ballītes, kļūstot par sabiedrības dāmu. Viņa ir kafejnīcas «Dali» īpašniece, taču tagad izmēģinās spēkus vadot televīzijas raidījumu.

Jeļena sociālajos tīklos atklāti pavēstījusi, ka turpmāk vadīs šovu «Latvijas balss» (Голос Латвии), tas būs redzams Pirmajā Baltijas Muzikālajā kanālā.

Sociālajā vietnē «Instagram» Jeļena publicēja fotogrāfiju, kurā redzams mazs ieskats no pirmā raidījuma, kurš ēterā būs redzams 15.oktobrī. Tajā viesosies pašmāju dziedātājs Intars Busulis.

Rīgas mērs Nils Ušakovs ar Jeļenu apprecējās 2010.gada janvārī, taču abu attiecības izjuka šī gada aprīlī. Kopš tā laika Jeļena Ušakova sākusi baudīt saviesīgu dzīvi.

 
Loading

Пробую себя в роли телеведущей нового проекта »Голос Латвии» на Первом Балтийском музыкальном канале. В эту среду первый выпуск.

View on Instagram

Komentāri (69)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu