«Ugunsgrēka» Fēlikss beidzot tiks pie jaunām <i>štātēm</i> (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Televīzijas ekrānos šobrīd iespējams vērot seriāla «Ugunsgrēks» 12.sezonu un Ģirts Ķesteris ir viens no tiem aktieriem, kuri seriālā piedalās jau no paša sākuma. Apmeklējot «Ugunsgrēka» filmēšanas laukumu, portāls «Apollo» aprunājās arī ar Leona un Fēliksa tēlu atveidotāju.

Šobrīd seriālā Ģirts atveido vien tikai Fēliksu, Leons atrodas tālajā Vācijā, kur strādā privātpraksē. Ķesteris apgalvo, ka Leona personāžu pārāk cienīja un mīlēja, līdz ar to viņam tika novēlēta laimīga dzīve nākotnē, kaut kur tālu Vācijā - privātpraksē.

«Manai personībai atbilstošāks un profilistiskāks ir tas varonis, ko attēloju šobrīd. Viņš vairāk vai mazāk ievieš dzīvē foršu vitalitāti un dzīvību,» par Fēliksu stāsta Ģirts.

«Viņš bija pelnījis mieru,» smejas Ģirts. Uz jautājumu, vai Leons atgriezīsies seriālā viņš atbildēja: «Vai no Īrijas daudzi atgriežas? Maz!»

Lai nu kā, tas vēl nav zināms, jo scenārijs jebkurā brīdī var mainīties.

Neskatoties uz to, pēdējā laikā parādījās runas, ka Fēliksam jau vairākas sezonas ir vienas un tās pašas drēbes - strīpains krekls un sarkana ādas jaka. Ģirts Ķesteris paskaidro, ka tas gluži tāpat, kā daži nešķiras no kaut kādām mīļām lietam, tā Fēlikss nešķiras no sava apģērba.

«Ir tāds lietuviešu aktieris Budraitis un ir amerikāņu aktieris Nortons,» stāsta Ķesteris. «Ļoti slavens savā reģionā ir gan viens, gan otrs. Viņiem abiem bija fetišs - jakas (vienam mētelis, vienam ādas jaka). Viņi no tā nešķīrās gadu desmitiem, arī tad, kad viņi zaudēja savu saturu. Tieši tāpat ir arī Fēliksam.»

Tomēr, lai arī cik mīļa sarkanā ādas jaka būtu, Ģirts pačukstēja priekšā, ka skatītāju ieteikumu rezultātā, tiks vairāk piedomāts par Fēliksa tērpiem un acīmredzot drīzumā skatītāji varēs redzēt Fēliksa jaunās drēbes.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu