Pistoriusam paveras baisa nākotne (80)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ja bēdīgi slavenajam sportistam Oskaram Pistoriusam šonedēļ par draudzenes Rīvas Stīnkempas  nogalināšanu tiks piespriests cietumsods, viņu sagaida drūma nākotne Dienvidāfrikas cietumā, vēsta «Telegraph».

Probācijas vietas pārstāve Anete Vergīre otrdien tiesai norādīja, ka gadījumā, ja Pistoriuss tiks ieslodzīts cietumā, viņam draud grupveida izvarošana, tāpēc cietumsodu vajadzētu aizstāt ar mājas arestu. Vergīre tāpat norādīja uz narkotiku problēmu, seksuāliem un cita veida noziegumiem, kas izplatīti Dienvidāfrikas cietumos, kuri pēc viņas domām ir nepiemēroti cilvēkiem ar īpašajām vajadzībām.

Viņa tāpat brīdinājusi par iespējām inficēties ar HIV un tuberkolozi, jo cietumi ir pārpildīti, un tajos ir higiēnas problēmas.

«Cietums salauztu Pistoriusu un atņemtu viņam nākotni,» piebilda Vergīre.

Otrdien tāpat kļuva zināms, ka Pistoriuss Stīnkempas vecākiem piedāvājis 21 300 sterliņu mārciņu (26 809 eiro) lielu «sāpju naudu», taču viņi no tās atteikušies, norādot, ka nevēlas pieņemt «asiņainu naudu».

Komentāri (80)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu