Jeļena Ušakova kļuvusi par modes dizainera mūzu (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook.com

Pirms neilga laika ziņojām, ka Rīgas mēra Nila Ušakova bijusī sieva Jeļena Ušakova pieņēmusi jaunu izaicinājumu un būs redzama televīzijā kā raidījuma vadītāja. Tomēr ne vien prožektoru gaismas ir Jeļenas dzīves vienīgi jaunumi, drīzumā Rīga varēs vērot viņas dizaineres debiju.

No 28. oktobra līdz 1.novembrim norisināsies jau 21. Rīgas modes nedēļa. Latvijas modes dizaineru, «Riga Fashion Week» pastāvīgo dalībnieku, rindas papildināsies arī ar jauniem vārdiem.

Modes nedēļā piedalīsies arī studijas «Kosmoss» dizaineris Ilja Buličevs, kurš, kā jau agrāk esam ziņojuši, daudz laika pavada ar Rīgas mēra bijušo sievu. Izskatās, ka ne velti, jo par dizainera Iļja Buličeva mūzu kļuvusi bijusī tieši Jeļena Ušakova. Kolekcijas prezentācijas laikā varēs redzēt viņas kā dizaineres debiju - mākslinieciski apdrukāto T-kreklu kolekciju.

Savā sociālās vietnes «Instagram» profilā Iļja jau pirms kāda laika bija publicējis bildi ar Jeļenu.

 
Loading

Pie Ļenkas

View on Instagram

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu