Renārs Zeltiņš par jauno šovu un sievietēm (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Kādēļ, lai nedēļa nesāktos ar piektdienu?» šo jautājumu visiem uzdod Renārs Zeltiņš, kura jaunais šovs «Vakars ar Renāru Zeltiņu» turpmāk priecēs skatītājus katru piektdienas vakaru LTV1 pulksten 21.15 pēc «Panorāmas». Viss ir iespējams, jo Renārs Zeltiņš nekautrējas saviem vakara viesiem uzdot neierastus jautājumus – tos jautājumus, kuri pašu visvairāk interesē.

Intervijā žurnālam «Sestdiena» Zeltiņš atklāja, ka ideja par vakara šovu radās viņam pašam. Tika sameklēta atraktīva un radoša komanda, kura tika aizrauta ar Renāra ideju.

«Nevajag krenķēties un pārdzīvot, process ir jāizbauda, lai ir viegli, jautri un drosmīgi! Grozies, kā gribi, man ir jāatrod enerģija, lai to paveiktu. Domāju, ka to izdarīšu. To ļoti vēlos, un, ja cilvēks kaut ko ļoti vēlas un viņam patīk tas, ko viņš dara, tā jau ir puse no uzvaras. Latvieši mīl kritizēt, no tā neizsprukt,» žurnālam «Sestdiena» atklājis Renārs.

Renārs ir pazīstams arī kā «Ghetto Games» un Dziesmu svētku raidījuma «Lai top!» vadītājs, viņš uzskata, ka viņa lielākais trumpis ir harisma, taču izrādās, ka meitenes viņam pakaļ neskrienot. Latvijā neesot izteikta elku kultūra.

«Manā klātbūtnē meitenes neģībst un nemet ar apakšbiksēm. Saņemu vēstules, tas arī viss.»

Jau pirmajā raidījumā pie Renāra viesosies uzlecošās zvaigznes no grupas «Carnival Youth», kā arī «marsietis», Latvijas labākā šāvēja un, protams, pārsteigums - vai tas būs pasaulē otrais slavenākais dīdžejs?

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu