Maikla Džeksona dēls sirgst ar tādu pašu slimību, kā tēvs (51)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Maikla Džeksona dēlu Princi Džeksonu ir piemeklējusi tā pati slimība, kura reiz skāra arī viņa tēvu. Mūžībā aizgājušais Džeksons par ādas slimību «Vitiligo» publiski paziņoja 1993.gadā.

Aizgājušā popa karaļa dēla ādu klāj tādi paši izsitumi, kādi reiz bijuši arī viņa tēvam. It īpaši uz viņa rokām redzami balti plankumi.

«Nav iespējams pateikt, cik daudz pigmentu viens cilvēks var zaudēt, taču tas var izplatīties arī pa visu ķermeni,» sacījis ārsts Džeroums Lits.

Maikls Džeksons par savu ādas slimību paziņoja kādā intervijā 1993.gadā.

Kāds Džeksona dēlam tuvs avots portālam «radaronline.com» pavēstījis, ka izsitumus uz Prinča ķermeņa ir ļoti viegli pamanīt, taču izskatās, ka viņš cenšas ar to cīnīties.

Vitiligo ir dažāda lieluma baltu plankumu veidošanās uz ādas. To parasti izraisa pigmentšūnu zudums. Vitiligo var būt gan spēcīgākās, gan vājākās izpausmes formās. Citiem tā izplatās pa visu ķermeni, savukārt citiem neizveidojas vairāk par vienu plankumu.

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu