Deivids Bekhems piepildījs vēža slimnieka sapni (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Populārais futbolists Deivids Bekhems piepildījis 11 gadus vecā Loida Bērtona sapni, jo piekrita viņu apciemot.

Loids Bērtons ir liels futbola kluba Mančestras «United» fans. Pirms viņam tika atklāts audzējs smadzenēs, viņš ļoti vēlējās kļūt par futbolistu. Pirms slimības uzliesmošanas Loids aktīvi nodarbojās ar futbolu, taču tagad radioterapiju un ķīmijterapiju dēļ, viņš ir spiests pārvietoties ratiņkrēslā.

Apciemojot 11 gadus veco vēža pacientu, Deivids piepildīja viņa sapni. Populārā futbolista vizīte mazajam bija patīkams pārsteigums, vēsta «mirror.co.uk».

«Man nebija ne jausmas, ka satikšu Deividu Bekhemu, tas bija liels pārsteigums,» teicis Loids. «Viņš bija ļoti jauks, mēs daudz runājām. Viņš pastāstīja par savu ģimeni un citām ierastām lietām, un mēs daudz runājām par futbolu. Man ļoti patīk futbols un Bekhems ir viens no maniem mīļākajiem spēlētājiem, tāpēc es vienmēr atcerēšos to dienu.»

Puisēna māte atklāja: «Bija tik patīkami skatīties uz Loidu, kad viņš ieraudzīja Deividu. Viņš nespēja noticēt savām acīm un dažas minūtes viņš nevarēja pateikt ne vārda.»

Deivids šobrīd amerikāņu nacionālajā labdarības kampaņā «Stand Up To Cancer», kura tiek filmēta un pārraidīta televīzijā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu