Policijas rīcībā ir video, kurā, iespējams, fiksēts Imantas pedofils (98)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ekrānuzņēmums

Policijas rīcībā ir videomateriāls, kurā, iespējams, fiksēts tā dēvētais Imantas pedofils, kurš pagājušajā nedēļā Zasulaukā veica uzbrukumu 13 gadus vecai meitenei, vēsta «PBK».

Videomateriālā redzams, kā vīrietis tumšā jakā pienāk pie veikala Zasulaukā. Valsts policijas pārstāvji «PBK» pastāstījuši, ka šajā laikā 13 gadus vecā meitene, kurai uzbruka pedofils, atradās veikalā. Garām uzbrucējam šajā laikā esot pagājušas vairākas meitenes, taču uzbrucējs visticamāk gaidījis konkrētu meiteni.

Policija sola, ka tā dēvētā Imantas pedofila fotogrāfiju, kas veidota pēc šī videomateriāla, varētu publiskot jau šonedēļ.

Jau ziņots, ka policija kopš pavasara meklē jaunu vīrieti, kurš tiek vainots par trīs smagiem dzimumnoziegumiem pret mazgadīgām meitenēm Imantas mikrorajonā, taču kopumā uz viņa sirdsapziņas varētu būt četri upuri. Iepriekšējais noziegums bija izdarīts 14.martā ap plkst.15, kad uzbrucējs iegrūda liftā divas mazgadīgas meitenes un veica netiklas darbības.

Visus trīs noziegumus vienoja tas, ka tie pastrādāti dzīvojamajās mājās, kurās ir lifts. Tieši liftos vīrietis izdarījis savus noziegumus. Policija uzskata, ka vīrietis savus upurus izsekojis, pirms tam tos novērojot bērnu laukumos. Sākotnēji uzbrukumi veikti vakaros, bet pēdējais noziegums noticis jau dienas laikā, kad uz ielām ir daudz cilvēku.

Visi noziegumi tika pastrādāti Imantā, tostarp Zentenes un Dammes ielā.

Komentāri (98)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu