Cilvēkus izbrīna aviokompānijas rīcība (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CLDoyle, CC BY-SA 2.0

Aviokompānijas «easyJet» reisā Londona-Malaga pasažieri bijuši pārsteigti par kompānijas rīcību, lūdzot desmit cilvēkus izkāpt no lidmašīnas, jo tā bijusi pārāk smaga, lai paceltos. 

Ārvalstu mediji vēstī, ka lidmašīnas pilots paziņojis - ar tādu svaru ir pārāk bīstami pacelties laika apstākļu dēļ, tādēļ apkalpe lūgusi brīvprātīgos izkāpt no lidmašīnas.

Kamēr lidmašīna vairāk nekā stundu stāvējusi lidostā, tika izvēlēti desmit cilvēki, kuri dosies prom. Viņiem piedāvāta arī 250 mārciņu kompensācija katram.

«Lielākā mistērija ir fakts, ka viņi lūdza tieši desmit cilvēkiem pamest lidmašīnu, bet daži bija dūšīgi, citi tievi, dažiem bija bagāža, dažiem nē. Tikai daži cilvēki pieteicās brīvprātīgi, pārējie tika izvēlēti pēc nejaušības principa. Kā viņi var zināt, ka pēc pasažieru atlases lidmašīnas svars ir drošs? Neizklausās pārāk pārliecinoši,» sacījis kāds pasažieris.

Tikmēr aviokompānijā skaidro, ka lidmašīnas vidējais svars tiek aprēķināts pēc formulas, ko izmanto visas aviokompānijas.

Aviokompānijā arīdzan skaidroja, ka daži pasažieri palūgti doties uz Malagu ar citu lidmašīnu, jo lidmašīna bijusi pārāk smaga tiem laikapstākļiem, kas pirms pacelšanās valdījuši lidostā.

Tāpat aviokompānija atvainojusies pasažieriem.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu