Aplūko, kā šobrīd izskatās dziedātāja Žanna Friske (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievu populārā dziedātāja Žanna Friske jau apmēram gadu bija prom no savas dzimtenes, taču beidzot viņa ir atgriezusies, vēsta «argumentiru.com».

Kopā ar vīru Dmitriju Šepeļevu un dēlu Platonu dziedātāja atgriezusies Krievijā, kur neslēpjoties no paparaci viņa mierīgi pastaigājas pa parku, kā arī apmeklē restorānus.

Pirms neilga laika Žanna Friske bija devusies uz Ķīnu, lai ārstētos ar alternatīvo medicīnas metožu palīdzību. Kā arī visu vasaru dziedātāja uzturējās Latvijā un ārstējās, Jūrmalā. Šobrīd viņa ir atgriezusies mājās - Krievijā.

Raidorganizācija «BBC» publicējusi videoklipu, kurā Žanna redzama Krievijā. Dziedātāja kustas pastāvīgi un izskatās daudz labāk.

Šī gada sākumā tika paziņots, ka Friske ir smagi slima ar vēzi, tāpēc līdz vasaras sākumam dziedātāja uzturējās ASV, kur ārstējās vienā no Ņujorkas klīnikām.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu