Deivids Haselhofs spēlēs komēdijā «Ted 2» (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Deivids Haselhofs ieguvis lomu komēdijā «Ted 2» («Teds 2»).

Bijušais seriāla «Baywatch» («Pludmales patruļa») aktieris jau ir nofilmējies vairākās ainās ilgi gaidītajā kinolentē, kuras režisors ir komiķis Sets Makfārleins.

«Man ir neliela, smieklīga loma,» teica Haselhofs. «Es nevaru par to runāt, taču tā ir ļoti negodbijīga un asprātīga. [Makfārleins] par mani izņirgājās «Comedy Central» pasākumā, un tagad es varu viņam atdarīt!»

62 gadus vecais aktieris atklāja, ka viņš un Makfārleins esot labi draugi. «Viņš ir labs cilvēks. Izklaides biznesā nenākas satikt daudzus cilvēkus, kuri sola atzvanīt, ja radīsies kāda piemērota loma, un tad to patiešām izdara. Viņš ir ļoti labs puisis,» norāda Haselhofs.

2012.gadā iznāca filma «Ted» («Teds») par runājošu spēļu lāci, kas kļuva necerēti populāra. Kinolentes globālie kases ieņēmumi sasniedza 550 miljonus ASV dolāru (403 miljonus eiro).

Turpinājums «Teds 2» iznāks ASV 2015.gada 26.jūnijā.

Kā jau ziņots, amerikāņu aktrise Amanda Seifrīda pārņēmusi galvenā varoņa Džona mīļotās sievietes lomu, ko pirmajā daļā spēlēja Mila Kunisa. Lai arī filmas beigās abi varoņi apprecējās, nākamajā daļā Kunisai būs pavisam epizodiska loma vai arī viņa neparādīsies vispār.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu