Viktorija Bekhema - veiksmīga uzņēmēja un paraugs citām (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Bijušās meiteņu grupas «Spice Girls» dalībniece, futbolista Deivida Bekhema sieva un modes māksliniece Viktorija Bekhema tikusi pie kārtējā ievērojamā titula, vēsta «Daily Mail».

26.oktobrī Viktorija Bekhema veiksmīgāko Lielbritānijas uzņēmēju topā ierindojusies pirmajā vietā, viņa apsteigusi britu novatoru Džeimsu Daisonu, kā arī modes mākslinieci Vivienu Vestvudu.

Titulu «Veiksmīgākā Lielbritānijas uzņēmēja» Viktorijai Bekhemai piešķīra biznesa žurnāls «Management Today».

Tiek ziņots, ka, pateicoties modes biznesam, Bekhemas ienākumi piecu gadu laikā sasnieguši gandrīz 38 miljonus eiro.

Pagājušajā mēnesī, Londonā Viktorija atvēra savu personīgo veikalu. Pirms pieciem gadiem pie Bekhemas strādāja vien trīs cilvēki, taču tagad darbinieku skaits pieaudzis līdz 100.

Lielbritānijas veiksmīgāko uzņēmumu sarakstā ņemts vērā izveidoto darba vietu skaits, pārdošanas apjoms un peļņa piecu gadu laikā.

Otro vietu sarakstā ieņēma Amits un Mīta Pateli no farmācijas kompānijas «Auden Mckenzie», bet trešajā ierindojās Mahmuds Kamani, kuram pieder interneta apģērbu veikals «Boohoo.com».

Bekhema agrāk bija pazīstama kā meiteņu grupas «Spice Girls» dalībniece un futbolista Deivida Bekhema sieva. Taču ar savā vārdā nosauktā zīmola pirmo skati 2008.gadā viņa pārsteidza modes industriju.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu