Koncerta dienā atceļ Lenija Kravica uzstāšanos Tallinā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28. oktobrī paredzētais Lenija Kravica (Lenny Kravitz) koncerts Tallinā ir atcelts. Slimības dēļ mūziķis spiests atcelt savu uzstāšanos arī Viļņā un Minskā, portālam «Apollo» pavēstīja koncertaģentūras «FBI» pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Pašreiz noris darbs pie jaunu koncertu datumu apstiprināšanas, lai jau drīzumā varētu paziņot jaunu uzstāšanās laiku.

Biļešu īpašnieki tiek aicināti saglabāt esošās biļetes, jo tās būs derīgas jaunajā norises datumā.

Biļešu atgriešana:

  • pircējiem, kas internetā iegādājās e-biļetes, uz pie reģistrācijas norādīto e-pastu tiks nosūtīta naudas atgriešanas forma. Pēc tās aizpildīšanas un nosūtīšanas «Ticketpro» uz e-pastu info@ticketpro.lv nauda tiks pārskaitīta uz pircēja kontu, no kura tika veikts maksājums par biļetēm;
  • tiem, kas biļetes iegādājās biļešu tirdzniecības kasēs, jāsazinās ar SIA «Ticketpro Baltics», rakstot uz e-pastu info@ticketpro.lv.

Nauda par biļetēm tiks pārskaitīta uz klienta norādīto kontu 15 darba dienu laikā. SIA «Ticketpro Baltics» atgriež naudu par tām biļetēm, kas iegādātas SIA «Ticketpro Baltics» tirdzniecības vietās vai interneta veikalā www.ticketpro.lv.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā zvaniet pa SIA «Ticketpro Baltics» informatīvo tālruni 28863479 vai rakstiet uz e-pastu info@ticketpro.lv.

Biļešu uzpirkšana turpināsies līdz 2015. gada 31. janvārim.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu