Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Ekstrēmi priekšnesumi, sadisms un mazohisms - piedāvā «Erots» (77)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

No 1.novembra ir iespējams iegādāties biļetes uz gada karstāko pasākumu - starptautisko erotikas izstādi-festivālu «Erots 2015», kas 20. un 21.februārī notiks Ķīpsalā. No erotiski pikantiem priekšnesumiem līdz seksa rotaļlietām romāna «Greja piecdesmit nokrāsas» gaumē - tas viss un vēl daudz kas cits būs gaidāms lielākajā erotikas pasākumā Baltijā. Ieeja no 18 gadu vecuma!

Karsti priekšnesumi, pamācošas meistarklases un slapjas izklaides

«Erots 2015» apmeklētāji brīvā un erotiskā gaisotnē varēs baudīt pārsteigumiem pilnus priekšnesumus, iegādāties jaunākās intīmpreces, zinošu ekspertu vadībā iegūt noderīgu informāciju savas seksuālās dzīves uzlabošanai un piedalīties aizraujošās aktivitātēs.

Erotikas cienītāji varēs vērot slavenu pornozvaigžņu priekšnesumus, sieviešu un vīriešu striptīzšovus, pikantas modes skates, vietējo un ārzemju mākslinieku jaunākās un erotiskākās šovprogrammas, kā arī ekstrēmus priekšnesumus uz S & M* skatuves asāku izjūtu cienītājiem. Dalībnieku vidū būs viesmākslinieki no Vācijas, Francijas, Polijas un citām valstīm. Kas tie būs? Sekojiet informācijai festivāla mājaslapā: www.erots.lv, kurā dalībnieki tiks atklāti mazpamazām.

Paralēli iespaidīgajai šovprogrammai apmeklētāji tiks aicināti iepazīties ar plašu intīmpreču klāstu, sākot no seksa rotaļlietām romantiskiem vakariem sveču gaismā līdz seksa precēm asāku izjūtu cienītājiem romāna «Greja piecdesmit nokrāsas» gaumē, kas paredzētas Viņa vai Viņas pakļaušanai un pārvaldīšanai. Neizpaliks arī plašs erotiskās veļas, literatūras, plakātu, filmu un mūzikas klāsts, masāžas eļļas un losjoni, erotiski ādas izstrādājumi, tetovēšana, pīrsings un tematiskas rotaslietas.

Tie, kas vēlas piešaut asumiņu savā seksuālajā dzīvē, padzenot no tās ierasoto rutīnu, ir aicināti apmeklēt dažādus izglītojošus seminārus, kurus vadīs pašmāju vadošie seksa eksperti. Jauna informācija, vērtīgi padomi un pamācošas meistarklases - tas viss sagaida semināru dalībniekus.

Visbeidzot - pēc ilgāka pārtraukuma uz Ed Hardy skatuves »Erotā» atgriezīsies apmeklētāju iecienītais slapjo T-kreklu un šortu konkurss, kas vienmēr ir izraisījis nedalītu sajūsmu kā dāmu, tā kungu vidū. Gatavojiet savas seksīgākās kustības un tiekamies «Erotā»!

Oficiālais «Erots 2015» pre-party naktsklubs «La Rocca-Revolution».

«Erots 2015» norises laiki:

20.februāris 18.00-03.00

21.februāris 18.00-04.00

* Sadisms un mazohisms

Komentāri (77)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu