Foto: Rīgas modes nedēļas viesu tērpi - stils vai bezstils? (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis/Apollo

No 28. oktobra līdz 1. novembrim Latvijas galvaspilsētā norisinājās 21. Rīgas modes nedēļa. Kā ierasts modes skates apmeklēja modi mīloši viesi, kuri arī centās izrādīt savus labākos tērpus. To, kā viņiem tas izdevās, vari apskatīt fotogalerijā!

Piecus vakarus vairāk nekā 20 modes zīmoli prezentēja savas 2015. gada pavasara/vasaras kolekcijas - Katya Katya Shehurina, Atis Artemjevs, Amoralle, Anna Led, Nóló, Narciss, M-Couture, Sin On the Beach, Dace Bahmann (BeCarousell), Skladnova, Ilya Bulichev (kopā ar Jeļenu Ušakovu un Elgu Homicku), Recycled.lv, Red Salt un QooQoo no Latvijas, Ivo Nikkolo un Pohjanheimo no Igaunijas, Victoria Gres no Ukrainas, kā arī Marco Grisolia un ASG no Itālijas, bet kā debitanti startēja Latvijas zīmoli LOVERAIN by Nadia Kirpa un Keta Gutmane un Lietuvas zīmols Daili.

Dizaineru modes skates apmeklēja ap 10 000 cilvēku to starp arī tādi Latvijā pazīstami cilvēki, kā Rīgas mērs Nils Ušakovs, politiķi un uzņēmēji Mārtiņš Bondars ar sievu Ievu, Inese Šlesere, SIA Dominikss (Mercedes-Benz izplatītājs) valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska, dziedātāji Jānis Stībelis un Linda Leen, TV seja Ketija Šēnberga, Ieva Adamss un Renārs Zeltiņš, operas dīvas Ineses Galantes meita Diāna Galante, un daudzi citi.

RFW un dizaina apģērbu veikalam «Paviljons» sadarbojoties, tirdzniecības centrā «Riga Plaza» tika atvērts Pop-Up veikals, kurā var iegādāties apģērbu un aksesuārus no aktuālās rudens-ziemas sezonas kolekcijām, no jau labi pazīstamiem Rīgas modes nedēļā pārstāvētajiem modes zīmoliem «BeCarousell», «Salt, Paviljons», «One Wolf», «QooQoo» un «Amoralle». Veikals būs atvērts līdz nākamā gada 3. janvārim.

Rīgas modes nedēļa jau tradicionāli izraisa plašu ažiotāžu gan vietējā, gan arī ārzemju presē, kas rada priekšstatu pat Latvijas galvaspilsētu visā pasaulē. Šoreiz Rīgas modes nedēļu apmeklēja žurnālisti no «COLLEZIONI DONNA» un «Vogue» (Itālija), «Fashion Collection» un «DC magazine» (Krievija), «Design42Day.com», kā arī iepircēji no Maskavas, Sanktpēterburgas un Viļņas.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu