Iecelta jauna Privatizācijas aģentūras valde (63)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Pirmdien notikušajā VAS «Privatizācijas aģentūra» (PA) ārkārtas akcionāru sapulcē tika iecelta jauna aģentūras valde. Par aģentūras valdes priekšsēdētāju ir iecelts Vladimirs Loginovs, par valdes locekli - Ģirts Freibergs, portāls «Apollo» uzzināja ekonomikas ministrijā.

Loginovs līdz šim ir bijis PA Komercdarbības dienesta vadītājs, kā arī investora piesaistes bankai «Citadele» projekta vadītājs.

Savukārt Freibergam ir liela pieredze darbā finanšu sektorā, tai skaitā divus gadus viņš ir bijis bankas «Citadele» padomes loceklis, ir darbojies arī citos finanšu uzņēmumos.

Kā zināms, līdzšinējais PA valdes priekšsēdētājs Ansis Spridzāns un valdes loceklis Guntis Lauskis pagājušās nedēļas beigās iesniedza kapitāla daļu turētāja pārstāvim, ekonomikas ministram, paziņojumus par atkāpšanos attiecīgi no aģentūras valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amatiem no 29.oktobra.

Kā ziņots, pagājušajā ceturtdienā amatu atstāja Ekonomikas ministrijās pārraudzībā esošās PA valdes priekšsēdētājs Ansis Spridzāns un valdes loceklis Guntis Lausks, kuriem pagājušajā piektdien būtu bijis jāparaksta līgums par bankas «Citadele» pārdošanu.

Līdz ar to tika sākta divu valdes locekļu meklēšana, jo bez tiem iestādei nav rīcībspējīgas vadības. Līdz šodienai bija izvēlētas viens no valdes locekļiem.

Komentāri (63)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu