Skip to footer
Šodienas redaktors:
Eva Gaigalniece
Iesūti ziņu!

Cepts kamambērs ar ogu mērci (19)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Nepieciešams:

1 ritulis kamambēra
1 ola
3 ēdamkarotes rīvmaizes
300g ogu
3 ēdamkarotes cukura
pipari

Pagatavošana:

Olu sakuļ. Sieru apviļā olā, tad rīvmaizē. Cep 190 grādos 20 minūtes.

Ogas (var izmantot saldētas) sablendē ar cukuru, pieliek piparus.

Karstu sieru pasniedz ar ogu mērci.

Komentāri (19)
Nepalaid garām
Uz augšu