Ušakova: No manis varētu sanākt laba politiķe (92)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Jau zināms, ka Jeļena Ušakova tagad ir brīva sieviete, jo pirms laika izšķīrās no vīra, Rīgas mēra Nila Ušakova. Kopš tā laika viņai sākusies jauna un aizraujoša dzīve, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Lai arī Jeļena un Nils vairs nav precēts pāris, abi joprojām ir labi draugi un nereti pavada laiku kopā Jeļenas kafejnīcā «Dali». «Katram cilvēkam ir savs stāsts. Un mūsējais ir šāds,» žurnālam «Privātā Dzīve» par abu attiecībām paskaidrojusi Jeļena.

Ušakova intervijā pastāstījusi arī, ka politika ir neatņemama viņas dzīves sastāvdaļa, taču Jeļena nav pārliecināta vai varētu tajā iesaistīties profesionālā līmenī.

«Godīgi sakot, šobrīd mani vairāk saista radošās lietas. Taču es domāju, ka no mais varētu sanākt laba politiķe - ir attiecīga izglītība, arī darba pieredze. Es gan vēlētos strādāt Eiropas līmenī,» stāsta Jeļena. «Šobrīd tās, protams, ir tikai fantāzijas, taču es savā dzīvē vairs neizslēdzu nevienu iespēju».

Aizvadītajā nedēļā Jeļena piedalījās Rīgas modes nedēļā. Modes dizainera Iļja Buličeva skates laikā varēja vērot arī viņas kā dizaineres debiju - mākslinieciski apdrukāto T-kreklu kolekciju.

Komentāri (92)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu