Medijs: Režisora Končalovska meita pamodusies no gada ilgas komas (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Pagājušā gada 12.oktobrī pazīstamā krievu režisora Andreja Končalovska ģimene cieta satiksmes negadījumā Francijā. Notikušajā vissmagāk cieta tieši režisora un viņa sievas, aktrises un kulinārijas šovu vadītājas Jūlijas Visockas meita Marija.

Labākie Francijas ārsti cīnījās par Marijas (15) dzīvību. Pēc notikušā ārsti meitenes stāvokli raksturoja kā smagu, vairāk nekā gadu viņa gulēja komā.

Avārija notika 12. oktobrī. Marijas slimnīcā tika nogādāta ar helikopteru. Pārējie pasažieri guva vieglas traumas, ziņoja Krievijas mediji.

Par meitas veselības stāvokli jaunākās ziņas nav sniedzis ne Končalovskis, ne arī viņa sieva. Tomēr šobrīd kāds ģimenei tuvs avots ir atklājis, ka abu meita Marija beidzot ir pamodusies no komas, vēsta «ivona.bigmir.net».

Jau neilgi pēc notikušā ārsti brīdināja, ka meitenes stāvoklis liecina par smagu smadzeņu traumu un ilgstošās komas sekas var būt traucējumi runā, domāšanā, uztverē un uzvedībā. Ja meitene tuvākajā laikā pamodīsies, viņai būs nepieciešama ilgstoša rehabilitācija.

Latviešu auditorijai Končalovskis pazīstams kā filmu «Pirmais skolotājs», kino epopejas «Sibiriāde», «Romances par mīlētājiem», Holivudas trillera «Tango un Kešs» un citu filmu režisors.

Pasaules kinematogrāfa metrs A.Kančalovskis ir precējies ar aktrisi Jūliju Visocku, kas plašākai latviešu TV auditorijai pazīstama kā raidījuma «Ēdam mājās!» šarmantā un veiklā vadītāja.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu