Režisora Končalovska sieva beidzot atklāj sajūtas par notikušo traģēdiju (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Jau ziņojām, ka pazīstamā krievu režisora Andreja Končalovska meita Marija, kura vairāk nekā gadu gulēja komā, beidzot ir pamodusies. Par notikušo beidzot ir runājusi arī Končalovska sieva - aktrise un kulinārijas šovu vadītāja Jūlija Visocka.

Jūlija Visocka savā oficiālajā kulinārijas mājaslapā «Eдим дома» (Mēs ēdam mājās) ievietojusi videoklipu, kurā stāsta savas izjūtas par notikušo. 

Videoklipā Jūlija saka paldies visiem, kuri atbalstīja viņas ģimeni, sūtīja vēstules un domāja labas domas. Viņa atzīst, ka par notikušo un savām izjūtām runāt ir ļoti grūti, taču viņas ģimene cīnās un cer uz visu to labāko.

Pagājušajā gadā Končalovska ģimene cieta satiksmes negadījumā. Notikušajā vissmagāk cieta tieši režisora un viņa sievas, aktrises un kulinārijas šovu vadītājas Jūlijas Visockas meita Marija (15).

Labākie Francijas ārsti cīnījās par Marijas dzīvību. Pēc notikušā ārsti meitenes stāvokli raksturoja kā smagu, vairāk nekā gadu viņa gulēja komā.

Avārija notika 12. oktobrī. Marijas slimnīcā tika nogādāta ar helikopteru. Pārējie pasažieri guva vieglas traumas, ziņoja Krievijas mediji.

Līdz šim komentārus par negadījumu nebija sniedzis ne Končalovskis, ne Visocka.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu