Cik ilgi jāievēro diēta? Vienkārša formula (13)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Turpinām Jūs iepazīstināt ar Marvela Greja diētas ieteikumiem. Nākošie divi padomi ir ļoti svarīgi ne tikai šajā svara samazināšanas metodē. Padomi attiecas uz iepriekš aprakstīto padomu ievērošanas ilgumu.

Ja no visiem vairāk kā 20 ieteikumiem esat izvēlējušies vienu vai vairākus padomus un tos ievērojat, jāatceras divas lietas.

Pirmā lieta saistīta ar efekta sasniegšanu.

Tā kā šie padomi nav no «super turbo brīnumu» kategorijas, tad ar pāris dienām nekādu būtisku efektu nesasniegsiet.

Kāda dāma reiz izteicās, ka šī diēta nestrādā, jo viņa bija ievērojusi vairākus ieteikumus veselas 3 dienas un nekas nav noticis. Uz jautājumu, cik ilgi viņa pieņēmās svarā? Atbildēja, ka pāris gadi jau būs pagājuši, kopš svars nepārtraukti palielinās. Pieņemot, ka dabā viss ir līdzsvarā, teiksim tā. «Liekais svars rodas lēni un patīkami» un tieši tāpat no tā ir jāatbrīvojas - «Lēni un patīkami». Secinoši ar trīs dienām nekas nebūs līdzēts.

Lai veselīgi samazinātu svaru, uz katru nomesto kilogramu jārēķina nedēļa vai divas. Lūk tas ir reāls svara samazināšanas temps, kurš var sniegt noturīgus rezultātus.

Otra lieta saistīta ar svara samazināšanas efekta noturēšanu.

Ja tomēr saņemsieties ievērot dažus no diētas vienkāršajiem ieteikumiem pietiekoši ilgi (nedēļu vai divas uz katru zaudēto kilogramu) un sasniegsiet vēlamo rezultātu. Tad atcerieties, ka pēc rezultāta sasniegšanas nekādā gadījumā nedrīkst pilnībā atgriezties pie iepriekšējā ēšanas režīma. Protams, ka svars nav jāsamazina bezgalīgi, taču jāsaprot, ka iepriekšējais ēšanas režīms bija tas, kas šo problēmu ir radījis. Un atgriezšanās pie tā atgriezīs arī iepriekšējo svaru. Visticamāk vēl lielākā apjomā nekā līdz šim.

Marvela Greja Diētas mājaslapā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu