Rīgā Lāčplēša dienā ierobežos satiksmi, vakarā slēgs 11. novembra krastmalu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Otrdien, Lāčplēša dienā, Rīgā vietām tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme, bet vakarā pilnībā tiks slēgta 11.novembra krastmala, informē Rīgas domē.

Sakarā ar Lāčplēša dienas pasākumiem aizliegs transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu:

- no pirmdienas,10. novembra plkst.20 līdz otrdienas, 11. novembra plkst.14 Aspazijas bulvāra labajā pusē, posmā no Teātra ielas līdz Kaļķu ielai un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra abās pusēs, posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai

- no pirmdienas,10. novembra plkst.20 līdz 11. novembra plkst.10.30 ielas abās pusēs starp Herdera laukumu un Doma laukumu un Herdera laukumā;

- otrdien, 11. novembrī no plkst. 6 līdz plkst. 12 Aizsaules ielas abās pusēs, Varoņu ielas labajā pusē, posmā no Aizsaules ielas līdz ēkai Varoņu ielā 3A (pie Rīgas Brāļu kapiem), kā arī autostāvvietā pie I Meža kapiem Aizsaules ielā.

Arī šogad Rīgas dome Lāčplēša dienas vakarā no plkst.18 līdz 24 slēgs satiksmi 11.novembra krastmalā starp Akmens un Vanšu tiltu, lai cilvēki netraucēti varētu piedalīties tradicionālajā svecīšu nolikšanā pie Rīgas pils.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu