Kā plastikas ķirurgi ķīnietes par rietumniecēm padara (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ķīnas sievietes ir iecienījušas Dienvidkorejas plastikas ķirurgu pakalpojumus.

Dažreiz, pēc operācijas atgriežoties Ķīnā, lidostā darbiniekiem rodas problēmas ar plastiskās ķirurģijas tūrisma pārstāvēm, jo jaunais izskats ļoti atšķiras no tā, kā sieviete izskatījusies iepriekš.

Dienvidkorejā ķīnietes visbiežāk veic acu palielināšanas operācijas, jeb «piešķir acīm rietumniecisku izskatu". Tāpat ļoti iecienītas ir sejas formas izmaiņas operācijas, lai iegūtu šaurāku seju. Šīs operācijas cilvēka izskatu var izmainīt līdz nepazīšanai.

Lai sievietēm, kurām veiktas operācijas, nerastos problēmas ar robežšķērsošanu, slimnīcās viņas saņem «plastiskās ķirurģijas sertifikātu». Tajā norādīts sievietes vārds, uzvārds, pases numurs un tās slimnīcas nosaukums, kur veikta operācija. Šāda prakse ir mazinājusi problēmas ar robežšķērsošanu, jo pēdējā laikā ik dienu tūkstošiem pacientu no Ķīnas tiek veiktas operācijas Dienvidkorejā.

Arī Dievnvidkorejas sievietes un vīrieši iecienījuši plastisko ķirurģiju. Ir ļoti populāri uzlabot izskatu.

Kosmētisko operāciju skaita ziņā tā ir pasaules līdere. Statistika saka, ka viens no 77 Dienvidkorejas iedzīvotājiem ir veicis izmaiņas savā izskatā. Seulā 20% sieviešu vecumā no 19 līdz 49 gadiem ir veikta plastiskā operācija. Arī šeit dominē acu palielināšanas operācijas.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu