Dramatisku incidentu piedzīvo U2 solists Bono; viņam izdevās «apmānīt nāvi» (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Īru rokgrupas zvaigzne Bono ar vēl četriem draugiem «apmānījis nāvi» pēc tam, kad lidojuma laikā viņa privātajai lidmašīnai norāvušās durvis, vēstī «Daily Mail».

Grupas līderis ceturtdien ar lidmašīnu «Learjet 60 D-CGEO» bijis ceļā no Dublinas uz Berlīni.

Viņš lidmašīnā bijis vienīgais no grupas. Pārējie grupas biedri uz Berlīni bija devušies ar citām lidmašīnām, jo U2 bija paredzēta uzstāšanās mūzikas balvu pasniegšanā Berlīnē.

Sasniedzot Vācijas piekrasti un lidojot augstu gaisā, no lidmašīnas atdalījušās bagāžas nodalījuma durvis.

«Viņam ārkārtīgi paveicies, jo lidmašīna varēja nogāzties,» medijam sacījis kāds avots, norādot, ka aptuveni stundu pēc pacelšanās lidmašīnas pasažieri izdzirdējuši savādu skaņu.

«Viņi bija pārsteigti, bet turpināja lidojumu un nolaidās Berlīnes lidostā. Pēc nosēšanās viņi bija šausmās, saprotot, ka bagāžas nodalījuma durvis ir pilnībā atdalījušās,» sacījis avots.

Durvis, kā arī Bono un viņa draugu bagāža izgāzusies no lidmašīnas lidojuma laikā. Viņi nezina, vai durvis un bagāžas nodalījuma saturs iegāzies ūdenī vai uz zemes. «Viņi bija tādā augstumā, kur var notikt jebkas, un viņi jūtas ļoti laimīgi, ka palika dzīvi,» sacīja avots.

Vācijas lidostā apstiprināja, ka lidmašīnai pēc nolaišanās konstatēti defekti. Berlīnes lidostas amatpersonas norādīja: «Tas ir policijas darbs, noskaidrot un pārbaudīt, kas tieši ir noticis.»

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu