Elektroenerģijas tirgus atvēršana: SPRK aicina iedzīvotājus izpildīt testu (82)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: freefotouk, CC BY-NC 2.0

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) ir izstrādājis īpašu testu, ar kura palīdzību interaktīvā veidā ikviens interneta lietotājs var pārbaudīt savas zināšanas par gaidāmo elektroenerģijas tirgus atvēršanu.

SPRK pārstāve Ieva Bethere norāda, ka, atbildot uz desmit jautājumiem, ir iespējams ne tikai pārliecināties par to, cik daudz ikviens ir izglītots par minēto jomu, bet arī saņemt pareizās atbildes gadījumos, ja jautājums atbildēts nepareizi.

Testa jautājumi ir izstrādāti, balstoties uz būtiskākajiem aspektiem, kas ikvienam elektroenerģijas lietotājam būtu jāzina par gaidāmo elektroenerģijas tirgus atvēršanu un to, kam būtu jāpievērš uzmanība, izvēloties sev aktuālo piedāvājumu.

«Visticamāk, gaidāmā elektrības tirgus atvēršana ir aktuāla tiem iedzīvotājiem, kuri ir slēguši elektrības piegādes līgumus un norēķinās par elektrību. Tomēr ir pamatjautājumi, uz kuriem atbildes būtu jāzina ikvienam, neatkarīgi no vecuma un elektrības lietotāja statusa, tostarp, studentiem. Tāpēc esam izstrādājuši interaktīvu rīku, kas dod iespēju pārbaudīt savas zināšanas un vienlaikus izglīto jautājumos, uz kuriem testa veicējs atbildi nav zinājis,» stāsta SPRK Komunikāciju nodaļas vadītāja Inese Krūmiņa.

šeit

[Tehnisku iemeslu dēļ šobrīd mājaslapa nestrādā!]

Komentāri (82)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu