Mediji: Zviedrijai ir pārliecinoši pierādījumi par ārvalstu kuģa atrašanos Stokholmas arhipelāgā oktobrī (44)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Zviedrijai ir pārliecinoši pierādījumi, ka pagājušajā mēnesī Stokholmas arhipelāgā atradies ārvalstu kuģis, ziņo vietējie mediji.

Mediji vēsta, ka Zviedrijas premjerministrs Stēfans Levēns tuvākajā laikā nāks klajā ar preses konferenci, kur par to paziņos. Preses konferencē piedalīsies arī Zviedrijas aizsardzības ministrs Pēters Hultkvists un Zviedrijas armijas virspavēlnieks Sverkers Jēransons.

Laikraksts «Svenska Dagbladet» vēsta, ka no vairākiem avotiem Zviedrijas armijā uzzinājis, ka iegūti pierādījumi par ārvalstu kuģa klātesamību Stokholmas arhipelāgā oktobrī.

Jau vēstīts, ka pagājušajā mēnesī pie Zviedrijas krastiem tika izvērsta vērienīga meklēšanas operācija, jo pastāvēja aizdomas, ka valsts ūdeņos atrodas ārvalstu zemūdene, iespējams, no Krievijas. Operācijā piedalījās karakuģi, mīnu traleri, helikopteri un vairāk nekā 200 karavīru, bet galu galā meklēšana tika pārtraukta, armijai paziņojot, ka objekts, visticamāk, jau pametis Zviedrijas ūdeņus.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu