Rokgrupas «U2» līderis cietis negadījumā, atceltas uzstāšanās (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Īru rokgrupas U2 līderis Bono savainojis roku, vizinoties ar velosipēdu Ņujorkas Centrālparkā, un šā negadījuma dēļ nācies atcelt grupas uzstāšanos televīzijas raidījumā «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon».

Bija paredzēts, ka rokgrupa uzstāsies pārraidē no pirmdienas līdz piektdienai. Februārī U2 bija raidījuma pirmais muzikālais viesis.

«Šķiet, ka mums nāksies pārcelt viesošanos «Tonight Show» uz vēlāku laiku. Viens no mūsu vīriem ir kritis,» U2 mājaslapā norāda pārējie grupas dalībnieki - «The Edge», Adams Kleitons un Lerijs Malens jaunākais.

54 gadus vecajam Bono nepieciešama operācija, norādīts grupasbiedru paziņojumā. «Mēs esam pārliecināti, ka viņš drīz atlabs un mēs būsim atpakaļ,» viņi piebilduši.

2010.gadā, gatavojoties koncertturnejai, Bono savainoja muguru. Viņam nācās veikt steidzamu operāciju Vācijā, kuras dēļ tika pārcelti vairāki koncerti.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu