Štreifs atklāj jaunumus par Šūmahera veselības stāvokli (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Septiņkārtējā F1 čempiona Mihaela Šūmahera veselības stāvoklis uzlabojies, tomēr viņš ir paralizēts un pārvietojas invalīdu ratiņos, vēsta ārvalstu mediji, atsaucoties uz bijušā F1 pilota Filipa Štreifa sacīto.

Štreifs izteicies, ka Šūmaheram esot atmiņas zudumi, turklāt leģendārais sportists nespēj runāt.

«Šūmaheram ir labāk, bet tas ir relatīvi. Viņš nespēj runāt. Viņš ir paralizēts un pārvietojas invalīdu ratiņos. Ģimene viņam palīdzēs atgūties, taču tas būs grūti,» viņš sacījis.

Vēl oktobra beigās Grenobles slimnīcas ārsts Žans-Fransuā Paiens, kas pēc negadījuma ārstēja Šūmaheru, prognozēja, ka sportists izveseļosies viena līdz trīs gadu laikā.

Ārsts esot apciemojis Šūmaheru viņa mājā Šveicē, kur sportists turpina iziet rehabilitācijas kursu.

Paeiens, kas sešu mēnešu garumā pēc negadījuma ārstēja Šūmaheru, pastāstījis, ka sportists vairs neesot komā un pamazām atveseļojoties.

«Atveseļošanās pēc galvas traumas notiek pakāpeniski,» radio RTL sacīja ārsts, prognozējot, ka pilnīga atveseļošanās varētu notikt viena līdz trīs gadu laikā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu