GM investēs vairāk nekā 500 miljonus eiro «Opel» rūpnīcās Polijā un Vācijā (8)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Opel

ASV autobūves kompānija «General Motors» (GM) investēs vairāk nekā 500 miljonus eiro savās Polijā un Vācijā esošajās rūpnīcās, lai būvētu jaunus dzinējus un transmisijas produktus, ceturtdien paziņoja GM Vācijas meitaskompānija «Opel».

«Opel» paziņojumā norādīja, ka GM investēs savās Riselsheimas un Kaizerslauternas rūpnīcās Vācijā un Tihi rūpnīcā Polija.

GM arī atkārtoti paziņoja par saviem plāniem ražot jaunu SUV tipa automašīnu «Opel» centrā Riselsheimā, projektā ieguldot 245 miljonus eiro, paziņoja «Opel». Jaunais modelis, kas pagaidām vēl nav atklāts, līdzās Insignia kļūs par zīmola otru flagmani. Pastāv uzskats, ka krovoers valkās Monza vārdu.

«Opel ir stratēģiski ļoti nozīmīgs mums. Šīs papildu investīcijas palīdzēs atjaunot zīmola pievilcību un nostiprinās mūsu pozīcijas Eiropā,» paziņoja GM ģenerāldirektore Mērija Barra.

«Tās [investīcijas] pierāda GM saistības pret «Opel», Vāciju un Eiropu,» viņa uzsvēra.

«Opel» pēdējos gadus ir strādājis ar zaudējumiem, bet gatavojas no 2014. līdz 2018.gadam sākt ražot 27 automašīnu modeļus un 27 dzinējus.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu