Pamatīgu apjukumu piedzīvo «Ryanair» pasažieri (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ahisgett, CC BY-SA 2.0

Vairāki aviokompānijas «Ryanair» pasažieri piedzīvojuši pamatīgu apjukumu pēc tam, kad viņu lidmašīna veica nosēšanos uz citas Kanāriju salas.

Ārvalstu mediji vēstī, ka lidmašīna ar 140 pasažieriem no Dublinas bijusi ceļā uz Lansaroti, taču slikto laikapstākļu dēļ tā veica nosēšanos Fuerteventurā.

Pasažieriem tika pateikts, ka viņi varēs iekāpt prāmī, lai tiktu galamērķī, tomēr izrādījās, ka biļetes nav rezervētas uz pasažieru vārdiem, līdz ar to saniknotie atpūtnieki tērējuši bargu naudu par taksometriem un pirkuši biļetes par saviem līdzekļiem.

Saniknotie pasažieri neslēpa savu sašutumu un izmantoja sociālos tīklus, lai pasūdzētos par aviokompānijas attieksmi.

Aviokompānijā atvainojās par to, ka reiss tika pārvirzīts, un piedāvāja naudas atmaksu visiem, kuriem radās neplānoti izdevumi saistībā ar taksometra un prāmja pakalpojumiem.

Aviokompānijas pārstāvis arīdzan norādījis, ka pasažieri ar speciāli norīkotu autobusu nogādāti ostā, lai varētu doties tālāk uz savu galamērķi, savukārt pasažieri, kas devās ceļā pašu spēkiem aicināti iesniegt aviokompānijai čekus par izmantotajiem pakalpojumiem.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu