Holivudas zvaigznes, kuras kļuvušas slavenas, nedarot neko (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Interesanti, ka vairāki  zināmi cilvēki ieguvuši slavu nevis ar darbiem, bet gan savu skandalozo uzvedību. Portāls «radaronline.com» ir apkopojis vairākas amerikāņu slavenības, kuras kļuvušas populāras nedarot neko. Lūk, dažas zvaigznes, kuras zināmas arī pie mums Latvijā.

Kardašianu ģimene

Realitātes šova «Keeping Up with the Kardashians» dalībnieki (Kardašianu ģimene) pelna nauda publiski visiem izrādot savas ikdienas gaitas. Ģimenes karaliene Kima Kardašiana pirmo reizi populāra kļuva 2006.gadā, kad internetā tika publicēts viņas pikantais seksa video. Kopš tā laika Kardašianu ģimene kameru priekšā sāka parādīties arvien vairāk.

Kevins Federlains

Lai arī Kevins kā dejotājs prožektoru gaismā ir parādījies vairākkārt, slavens viņš kļuva tikai pēc tam, kad 2004.gadā apprecējās ar populāro dziedātāju Britniju Spīrsu. Pēc tam, kad Federlains bija debitējis kino filmā «You Got Served», Spīrsa viņu pameta.

Maikls Loens

Skandalozās aktrises Lindsijas Loenas tētis Maikls publiski parādījies vairākkārt. Tomēr visās intervijās, ko viņš sniedzis, Maikls runājis tikai par meitas daudzajiem arestiem un slikto uzvedību.

Parisa Hiltone

Līdz brīdim, kad televīzijas ekrānos sāka raidīt sabiedrības dāmas Parisas Hiltones realitātes šovs «The Simple Life» (Bagātnieces laukos), viņa bija tikai iespaidīgu viesnīcu mantiniece. Arī viņa populāra kļuva pateicoties savam seksa videoklipam. 2006.gadā Hiltone mēģināja kļūt arī par dziedātāju, tomēr neveiksmīgi.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu