«Britain's Got Talent» zvaigzne Sūzana Boila pirmo reizi kopā ar vīrieti (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/Scanpix

Sūzana Boila 2009.gadā piedalījās šovā «Britain's Got Talent», kur ar savu spēcīgo balsi viņa šokēja ikvienu, pat žūrijas locekļus. Pēc veiksmīgās dalības šovā viņa izdeva debijas albumu «I Dreamed a Dream», kurš kļuva par 2009.gada pārdotāko albumu Lielbritānijā.

Šobrīd Boila ir kļuvusi ne tikai par veiksmīgu skatuves mākslinieci, bet tikusi arī pie vīrieša, kurš, kā izrādās, ir viņas pirmais. Viņas kvēlākie fani noteikti būs sajūsmā par ziņām, ka Sūzana 52 gadu vecumā beidzot atradusi īsto vīrieti.

Pirms kāda laika skotu dziedātāja atklāja, ka nekad mūžā nav skūpstījusies, tomēr šī gada sākumā koncertturnejas laikā ASV Boila iepazinusies ar kādu vīrieti, kurš strādā par ārstu, vēsta «Daily Mail».

Lai arī vīrietis, kura vārdu Boila nevēlas atklāt, dzīvo ASV, taču viņa Lielbritānijā. Sūzana atklājusi, ka ļoti cer, ka drīz vien viņš viņu apciemos.

Noskaties arī Sūzanas uzstāšanos šovā «Britain's Got Talent», 2009.gadā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu