Iespējams salīdzināt visus elektroenerģijas tirgotāju piedāvājumus (85)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: nayukim, CC BY-SA 2.0

Lietotāju interese vienkopus salīdzināt visu elektroenerģijas piedāvājumus kalkulatorā www.energija24.lv pēdējā mēneša laikā ir būtiski pieaugusi. Tas daļēji skaidrojams ar apstākli, ka izvēle par piemērotāko elektroenerģijas piedāvājumu mājsaimniecībām jādara zināma tirgotājam jau līdz šā gada 15.decembrim, portālam «Apollo» pavēstīja Latvijas Brīvā elektroenerģijas tirgus asociācijā (LBETA).

Pēc asociācijas datiem līdzīga situācija ir vērojama arī pie visiem elektroenerģijas tirgotājiem, kuru klientu apkalpošanas dienestiem nākas apstrādāt aizvien lielāku patērētāju uzdoto jautājumu un jaunu pakalpojumu pieteikumu skaitu.

Lai mājsaimniecība varētu kvalitatīvi izvērtēt sev piemērotāko elektroenerģijas tirgotāja izstrādāto piedāvājumu, ir izveidots ērts un mūsdienīgs elektroenerģijas piedāvājumu kalkulators www.energija24.lv, kurā vienuviet ir apkopoti visi mājsaimniecībām pieejamie elektroenerģijas piedāvājumi.

Kā norāda LBETA, elektroenerģijas piedāvājumu kalkulators palīdzēs ikvienai mājsaimniecībai piemērotākā piedāvājuma izvēlē, mājsaimniecībai pašai interaktīvi atlasot piedāvājumus, kas atbilst tās vajadzībām. Būtiski, ka elektroenerģijas piedāvājumu kalkulators ļauj izvērtēt ne tikai cenu atšķirības starp piedāvājumiem, bet arī parādīt katra tirgotāja piedāvātos labumus, klientu apkalpošanas servisu un citu patērētāju vērtējumu par tirgotāja sniegto pakalpojumu kvalitāti, kā arī uzdot sev interesējošos jautājumus pašiem tirgotājiem, izmantojot kalkulatora www.energija24.lv piedāvāto funkcionalitāti.

Mājsaimniecību segments Latvijā veido 25% no kopējā valsts elektroenerģijas patēriņa. Paredzēts, ka brīvajam elektroenerģijas tirgum pievienosies aptuveni 850 000 mājsaimniecību.

Komentāri (85)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu