«Erotā» publiku ar striptīzu kārdinās šokolādes zēns (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Īsts saldais ēdiens erotikas festivāla «Erots 2015» apmeklētājiem būs seksīgais un eksotiskais striptīzdejotājs Gregory no Vācijas. Ar viņu ir gluži kā ar šokolādes kūku – vienu gabaliņu nobaudot, tā iegaršojas tik ļoti, ka kārojas vēl un vēl, Gregory slavē festivāla veidotāji

Gregory ir profesionāls striptīzdejotājs, kurš skatuvi dēvē par savām otrajām mājām. Vai tā būtu uzstāšanās privātā vecmeitu ballītē vai lielas auditorijas priekšā ­ – viņš vienmēr savus skatītājus pārsteidz ar iespaidīgiem tērpiem, izcilu dejas tehniku un iekvēlinoši seksīgām kustībām. Savos priekšnesumos Gregory iejūtas policista, džentelmeņa, karavīra, slepenā aģenta Džeimsa Bonda un pat citplanētieša lomā, liekot skatītājiem sajūsmā noelsties. Eksotiskā izskata dēļ viņš šobrīd ir viens pieprasītākajiem māksliniekiem izpriecu salā Ibizā.

Jāatzīmē, ka Gregory pārstāv striptīzdejotāju apvienību «Berlin Dremboys», kuras izpildītāji ar savu kārdinošo ārieni un radošajiem priekšnesumiem apbur skatītājus visā pasaulē jau 10 gadus. Turklāt «Berlin Dremboys» dalībnieki ir uzstājušies Lasvegasā kopā ar «Chippendales» puišiem.

www.erots.lv

www.bilesuserviss.lv

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu