Baumo, ka Igija Azīlija piedzimusi kā vīrietis. Ko par to saka dziedātāja? (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Repere Igija Azīlija ir iemācījusies, ka līdz ar slavu nāk ar kritizēšana un labākais veids, kā ar to tikt galā, ir ar smaidu un humoru.

Igija Azīlija reiz bijusi vīrietis un viņa veikusi operāciju, lai kļūtu par sievieti, šīs ir vienas no pēdējām baumām, kuras par jauno dziedātāju redzamas ārvalstu bulvārpresē.

Sociālājā vietnē «Twitter» dziedātāja Azīlija veikusi ierakstus, pēc kuriem saprotams, ka viņa nesaprot, kāpēc radušās šādas baumas.

«Pagaidiet, es tikko izlasīju, ka piedzimu kā vīrietis un mans īstais vārds ir Koudijs (Cody),» viņa rakstījusi. Vēlāk dziedātāja sākusi jokot, ka, viņasprāt, piemērotāks vārds būtu Liams (Liam), nevis Koudijs.

Pēc kāda laika viņa Tviterī veikusi vēlvienu ierakstu, kurā saviem faniem viņa jautājusi, vai dziedātāja joprojām varēs saņemt «Billboard 2014 Women in Music» balvu, ņemot vērā to, ka cilvēki ir noticējuši, ka viņai bija vai joprojām ir dzimumloceklis?

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu