Kāpēc Lindsija Loena nekādā gadījumā nevēlas atgriezties Losandželosā? (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozā aktrise Lindsija Loena ir paziņojusi, ka vairs nekad nepārvāksies uz dzīvi Losandželosā. Šobrīd viņas vieta ir Lielbritānijā. Kāpēc tā?

«Es vairs nekad nedzīvošu Losandželosā, nekādā gadījumā,» viņa teikusi intervijā ziņu portālam «The Guardian». «Kad mani draugi atbrauc ciemos, viņi runā daudz muļķības. Es pat negribu zināt, kura šobrīd ir bērniņa gaidībās un kas ir apprecējies. Kad Losandželosā ieslēdz televīziju, lai paskatītos ziņas, vienīgais, ko redzi un dzirdi ir baumas par cilvēkiem.»

Aktrise arī atklāja, ka tad, kad dzīvoja Losandželosā, viņa nezināju, ko citu darīt, kā vien izklaidēties naktsklubos. Tas arī esot izraisījis visus viņas dzīves skandālus.

Lindsijas plāns ir palikt uz dzīvi Londonā vēl apmēram gadu, kā arī turpināt uzstāties teātrī.

«Man vajadzēja pieaugt un Londona priekš manis ir ļoti laba vieta,» viņa sacījusi.

Šobrīd Loena dzīvo Lielbritānijā, kur pirms neilga uzsāka debiju teātri. Viņa ieguva lomu dramaturga Deivida Marneta satīriskajā izrādē «Speed the Plow».

Lindsija cenšas atjaunot aktrises karjeru, ko izpostīja daudzie skandāli un tiesas nozīmētā ārstēšanās rehabiltācijas klīnikā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu