Keitija Perija būs «Super Bowl» puslaika šova galvenā zvaigzne (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

ASV superzvaigzne Keitija Perija (Katy Perry) apstiprinājusi, ka uzstāsies «Super Bowl» izcīņas puslaika šovā, kas norisināsies februāra sākumā. Grandiozo notikumu pie televizora ekrāniem ierasti vēro vairāk nekā simts miljoni skatītāju, un katru gadu šova galvenā mākslinieka uzstāšanās izceļas ar īpašu krāšņumu, izmaksājot vairākus miljonus ASV dolāru, portālam «Apollo» vēsta koncertaģentūras «FBI» pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Kļuvis zināms, ka Perijas uzstāšanās būs viena no grandiozākajām pasākuma vēsturē - mūziķe «Youtube» vietnē ievietojusi arī humoristisku video (šeit), kurā dalās ar idejām par savu priekšnesumu. Iepriekšējos gados «Super Bowl» izcīņas pārtraukumā koncertējuši tādi mūziķi kā Bejonsē, Madonna, «The Rolling Stones» un Pols Makartnijs.

Tikko notikušajā «American Music Awards» ceremonijā Keitija Perija triumfēja saņemot trīs balvas, tostarp par gada singlu - «Dark Horse». Dziedātāja tika atzīta arī par labāko sieviešu izpildītāju popa un roka kategorijā.

Kā jau ziņots, Keitija Perija uzstāsies «Arēnā Rīga» 15. martā. Tas būs dziedātājas vienīgais šovs Baltijas valstīs pasaules koncerttūres «Prismatic World Tour» ietvaros un arī viens no 2015. gada iespaidīgākajiem koncertiem Latvijā.

Biļetes uz Keitijas Perijas uzstāšanos Rīgā vēl ir nopērkamas www.ticketpro.lv un «Ticketpro» kasēs TC «Galleria Riga», «Spice», «Domina Shopping», «Rīga Plaza», «Sky&More», «Olimpia», «Rimi «Alfa»», «Rimi «Valdemārs»», «Rimi» Pulkveža Brieža ielā informācijas centros u.c.

Skatuvei aizņemot gandrīz pusi no arēnas grīdas, šovā būs divreiz mazāk stāvvietu nekā ierasts. Koncertā būs arī īpaša fanu zona, kas atradīsies grandiozās skatuves iekšpusē, šādas biļetes cena ir EUR 85. Sēdvietas maksā sākot no EUR 49.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu